NEMEF ENTR Motorcilinder

De NEMEF ENTR Motorcilinder is een innovatief product wat zorgt dat u op verschillende gebruiksvriendelijke manieren de deur automatisch kunt openen en sluiten. De buitenkant van de cilinder is voorzien van het NEMEF NF3 profiel, welke gecombineerd kan worden met andere cilinders uit het NF3 profiel. De NEMEF ENTR Motorcilinder is door het NF3 profiel met SKG*** ook voorzien van kerntrekbeveiliging. Het grote voordeel van de NEMEF ENTR is de flexibiliteit die het geeft voor de wisselende gebruikers, dit maakt het ook zeer geschikt voor zorgwoningen.

NEMEF ENTR Motorcilinder

NEMEF ENTR Motorcilinder

NEMEF ENTR Motorcilinder

De NEMEF ENTR kan worden bediend met uw smartphone via een versleutelde bluetooth verbinding. De eerste gebruiker wordt de administrator die ook de gebruikersbevoegdheden kan beheren.  De NEMEF ENTR wordt gevoed door de ingebouwde accu die automatisch bericht geeft wanneer deze geladen moet worden. De NEMEF ENTR kan snel en eenvoudig worden toegepast door de oude cilinder te verwijderen en de NEMEF ENTR met cilinder te plaatsen. Het toegang geven van gebruikers en afstandsbedieningen is binnen enkele minuten geregeld.

 

Voordelen NEMEF ENTR Motorcilinder

  • Geen sleutel meer nodig, open voortaan de deur met je smartphone.
  • Flexibele toegang voor 20 verschillende gebruikers.
  • ENTR zet de deur altijd op slot wanneer u wilt.
  • Veilig systeem, de ENTR heeft een veilige verbinding.
  • Bij nood altijd snel te openen, ook met de gewone sleutel.
  • Oplaadbaar met de meegeleverde lader.
  • Leverbaar voor diverse deurdiktes.
  • Ook te combineren met anti-kerntrekbeslag.

NEMEF ENTR Bedieningsmogelijkheden

De NEMEF ENTR Motorcilinder kan op verschillende manieren bediend worden die hieronder staan uitgelegd.

NEMEF Sleutels

NEMEF Sleutels

U kunt de NEMEF ENTR ten allen tijden bedienen met de 2 meegeleverde sleutels (kunnen altijd extra meebesteld worden). De ENTR module bevindt zich aan de binnenzijde zodat u aan de buitenzijde de deur ook gewoon kan openen met de sleutels.

 

 

NEMEF ENTR Smartphone APP

NEMEF ENTR Smartphone APP

Met de ENTR APP stelt u de NEMEF ENTR module in, de gebruiker die de Module instelt is de administrator en kan in contact met de module gebruikers selectief toegang kan geven. De toegang kan natuurlijk ook weer eenvoudig ontzegt worden. Via de APP kan de NEMEF ENTR eenvoudig ontgrendeld en vergrendeld worden via een versleutelde bluetooth verbinding.

 

 

NEMEF ENTR Afstandbediening

NEMEF ENTR Afstandbediening

De NEMEF ENTR wordt standaard geleverd met 1 afstandbediening, deze is eenvoudig te programmeren en is voorzien van een grote knop. Deze knop wordt gebruikt voor zowel de ontgrendelfunctie als de vergrendelfunctie.

 

 

 

NEMEF ENTR Codetableau

NEMEF ENTR Codetableau

De NEMEF ENTR Codetableau kunt u toepassen wanneer u de NEMEF ENTR met een code wilt ontgrendelen. Het codetableau werkt volledig draadloos en wordt gevoed door 2 AA battarijen. Het codetableau is uitgevoerd in IP55, waardoor het product uitstekend buiten kan worden toegepast.

 

 

 

NEMEF Vingerscan

NEMEF Vingerscan

De NEMEF ENTR Vingerscan kunt u toepassen wanneer u de NEMEF ENTR met uw vinger en code wilt ontgrendelen. De Vingerscan werkt volledig draadloos en wordt gevoed door 2 AA battarijen. De Vingerscan is uitgevoerd in IP55, waardoor het product uitstekend buiten kan worden toegepast.

 

Dit bericht is geplaatst in Blog berichten met de tags , , , , . Bookmark de permalink.