Wie zijn wij?

Op de pagina ‘Wie zijn Wij?’ laten wij zien wie er achter deze website zit en waarom wij zijn gestart met een website over kerntrekbeveiliging.

Wie zijn wij? Via deze website vindt u alle benodigde informatie om uw eigen huis beter te beveiligen tegen inbraak. Door de vele inbraken met de kerntrekmethode zijn wij een website begonnen over kerntrekbeveiliging. Vaak zien mensen pas dat hun huis slecht beveiligd is wanneer dit te laat is, daarom wilden wij een website creƫren die laat zien hoe u eenvoudig uw huis kunt beveiligen tegen veel voorkomende inbraakmethodes.

Via deze website laten wij zien welke merken de juiste producten produceren om uw huis te beveiligen tegen inbraken. Via de verschillende pagina’s vindt u anti-kerntrek veiligheidsbeslag of veiligheidscilinders voorzien van kerntrekbeveiliging, maar ook vindt u enkele andere tips wanneer u wilt voldoen aan het politiekeurmerk veilig wonen.

Waarom een website over kerntrekbeveiliging?

Wij hebben deze website gemaakt om iedereen de mogelijkheid te geven om zich te informeren over veel voorkomende inbraakmethodes. Deze vormen van inbraak kunnen vaak relatief eenvoudig voorkomen worden, enkel zijn er velen die hier pas achter komen na een inbraak. Wij willen u laten zien dat het beveiligen van uw huis niet duur of moeilijk hoeft te zijn, als u zich maar goed informeert en producten vergelijkt.

Met deze website willen wij openlijk bruikbare informatie geven voor iedereen die hier gebruik van wilt maken, wij proberen een groot gedeelte van de beschikbare producten te beoordelen en de voor- en nadelen hiervan te benoemen.