Anti-Kerntrekbeslag Opmeten

Anti-Kerntrekbeslag Opmeten kan best lastig zijn, daarom hebben wij ervoor gezorgd dat wij het meest toegepaste Anti-Kerntrekbeslag hebben vergeleken en in een tabel verwerkt, hierdoor kunt u eenvoudig en snel zien welk type Veiligheidsbeslag toegepast kan worden.

Schema Anti-Kerntrekbeslag Opmeten

Hieronder ziet u het schema wat wij hebben aangehouden om de belangrijkste maten voor u op een rij te zetten.

MaatvoeringEr zijn vele verschillen waar u rekening mee dient te houden, alle aangeduide afmetingen kunnen namelijk verschillen per merk en ook niet ieder Anti-Kerntrekbeslag past op elk type slot, zorg er dus voor dat u ook op de hoogte bent van de afmetingen van het toegepaste slot. Vaak zijn er maattekeningen van de toegepaste sloten te vinden wanneer u het type kunt achterhalen, anders kunt u het beste eerst het slot verwijderen uit de deur. Het vervangen van Veiligheidsbeslag van het zelfde merk is natuurlijk altijd het meest eenvoudig.

Matrix Anti-Kerntrekbeslag Opmeten

In onderstaande Matrix vindt u alle beschikbare afmetingen van het Anti-Kerntrekbeslag van de meest toegepaste fabrikanten. Zoals u wellicht ook ziet zijn enkele maten hetzelfde bij verschillende types, het belangrijkste is bij renovatie dat de schroefafstanden overeenkomen, wanneer dit zo is kunt u meerdere types toepassen. Enkele belangrijke overeenkomsten zijn:

Anti-Kerntrekbeslag Opmeten

Anti-Kerntrekbeslag Opmeten Overzicht

 

  • BUVA Anti-Kerntrekbeslag wordt geproduceerd door Dieckmann, waardoor enkele series van Dieckmann zo goed als hetzelfde zijn. De keuze voor Dieckmann is vaak snel gemaakt door scherpere prijzen en snelle levertijden.
  • Dieckmann D7011NXXL en D7013XXL zijn renovatieschilden ontwikkeld met het boorbeeld van AMI, waardoor deze uitwisselbaar zijn.
  • Dieckmann D2007 Smaldeurbeslag heeft een gelijk boorbeeld aan HOPPE Veiligheidsbeslag
  • AXA Anti-Kerntrekbeslag wordt geproduceerd met hetzelfde boorbeeld als HOPPE, waardoor ook deze uitwisselbaar zijn.
  • NEMEF Anti-Kerntrekbeslag wordt geproduceerd door AMI, waardoor ook types van NEMEF vervangen kunnen worden door AMI Anti-Kerntrekbeslag (let op, dit geldt niet voor alle types).
  • HVN Smaldeurbeslag heeft een gelijk boorbeeld met AMI Smaldeurbeslag.
Dit bericht is geplaatst in Blog berichten met de tags , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.