HOPPE Hefschuifdeurbeslag Kerntrekbeveiliging

HOPPE Hefschuifdeurbeslag Kerntrekbeveiliging is het eerste Veiligheidsbeslag met verstelbare Kerntrekbeveiliging voorzien van het SKG*** Keurmerk. HOPPE is gestart met deze ontwikkelingen omdat van buiten benaderbare schuifpuien momenteel niet adequaat beveiligd kunnen worden. Waar het bij de voordeur en achterdeur al langer gebruikelijk is om Veiligheidsbeslag met Kerntrekbeveiliging toe te passen, kan dit nu dus ook relatief eenvoudig voor de Schuifpui worden vervangen of toegepast.

HOPPE Hefschuifdeurbeslag

HOPPE Hefschuifdeurbeslag

Vaak wordt er bij schuifpuien een schuifdeurkom aan de buitenzijde geplaatst zoals te zien is op de afbeelding links, het grootste nadeel hiervan is dat de schuifpui op die manier nooit van buiten te ontgrendelen is, zodat u de achterdeur niet als een toegangsdeur kunt gebruiken. Het voordeel van dit soort beslag is dat het veilig is en relatief goedkoop om toe te passen.

HOPPE Hefschuifdeurbeslag Kerntrekbeveiliging SKG***

HOPPE Hefschuifdeurbeslag Kerntrekbeveiliging SKG***

Het grote voordeel van het HOPPE Hefschuifdeurbeslag Kerntrekbeveiliging is dus dat u een situatie kan creƫren waarin u de schuifpui ook van buiten kan ontgrendelen met de bescherming tegen de veel gebruikte kerntrekmethode.

HOPPE Hefschuifdeurbeslag Kerntrekbeveiliging verstelbaarheid

HOPPE-Maattekening-Cilinder

HOPPE Kerntrekbeveiliging Cilinderafstand

Zoals eerder vermeldt is het HOPPE Hefschuifdeurbeslag Kerntrekbeveiliging verstelbaar zodat een huidige cilinder vaak behouden kan blijven. Wanneer de Profielcilinder tussen de 10 en 18mm uit de deur steekt kan de kerntrekbeveiliging op de huidige situatie worden toegepast. Wanneer het Hefschuifdeurbeslag bevestigd wordt plaatst u de Kerntrekbeveiliging over de Cilinder waarna het Buitenschild over de Kerntrekbeveiliging plaatst en via het binnenschild vastzet

HOPPE Hefschuifdeurbeslag Kerntrekbeveiliging HS-575/2236ZA/2214 SKG***

HOPPE Hefschuifdeurbeslag Kerntrekbeveiliging

HOPPE Hefschuifdeurbeslag Kerntrekbeveiliging

HOPPE Hefschuifdeurbeslag Kerntrekbeveiliging in de serie HS-575/2236ZA/2214 is gebaseerd op de London serie Veiligheidsbeslag die kenmerkend is door de rechthoekige vorm en deurkruk met greepvorm. De gebruikte krukstift in dit garnituur heeft een ingebouwde zwakheid die aan de buitenzijde dient te worden toegepast, wanneer er teveel kracht op de buitengreep wordt toegepast zal de krukstift breken en kan het slot niet geforceerd worden. De veren in het binnen en buitenschild zorgen dat de hendel in vaste standen blijven staan.

Artikelinformatie type HS-575/2236ZA/2214:

Artikelnummer: 3870335 PC69 voor deurdikte van 57-62mm.

Dit bericht is geplaatst in Blog berichten met de tags , , , , , , . Bookmark de permalink.